Over ons

Wij weten wat goed
is voor de plant

Gepassioneerde
Skimmia & Helleborus kwekers

Kwekerij Verboom is een trots familiebedrijf opgericht in 1961. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van prachtige vaste planten. Onze passie ligt bij het telen van de mooiste Helleborus en Skimmia. Niet voor niets noemen wij dit onze ‘Winter Angels’.

Samen met een mooi team van gepassioneerde medewerkers hebben we een sterk doel voor ogen; onze klant elke keer opnieuw positief verrassen met ons vernieuwende en inspirerende assortiment aan kleurrijke planten.

Jos Verboom

Jos Verboom als derde generatie in het familiebedrijf en werkt elke dag met veel passie met de mooiste natuur producten – Helleborus & Skimmia. Naast werk gaat hij er graag op uit met zijn gezin.

“Elke dag werk ik samen met ons mooie team met de meest mooie natuur producten – Helleborus & Skimmia, teamwork makes the dreamwork”

Hans Verboom

Hans Verboom als tweede generatie in het familiebedrijf weet alles van Kwekerij Verboom. Van veredeling tot de complete teelt. Een kweker in hart en nieren, maar ook de echtgenoot van Marjan Verboom en vader en opa. In de vrije uurtjes is Hans graag in de tuin bezig of stapt hij op zijn racefiets.

“Onze planten zorgen dat er van alles is te beleven in je tuin en huis!”

Marjan Verboom

Marjan Verboom heeft ook een belangrijke rol binnen het familiebedrijf. Ze zorgt ervoor dat alles voor het personeel geregeld wordt en dat het financiële plaatje klopt binnen het bedrijf. Marjan is echtgenoot van Hans, moeder en oma. Naast het bedrijf is ze graag bezig in haar pluk & moestuin.

Erwin

Erwin werkt al sinds zijn 12e met veel plezier bij Kwekerij Verboom. Ze zeggen ook wel dat hij na 31 jaar bij het meubilair hoort. Erwin is verantwoordelijk voor de planning op de kwekerij en de verkoop van de Winter Angels en alles wat daarbij komt kijken. In het weekend gaat hij graag met zijn gezin op stap en probeert hij te ontspannen.

“Voor elke klant een mooie plant”

Waar staan wij voor?

Duurzaamheid staat bij Kwekerij Verboom hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld natuurlijke bestrijders. Op deze manier maken wij zoveel mogelijk gebruik van de kracht van de natuur.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Plant- en klantgericht werken is één van de belangrijkste aandachtspunten in onze werkwijze. Hierin staan betrouwbaarheid, kwaliteit en de persoonlijke band met de klant voor ons centraal.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel. Wij weten wat goed is voor de plant. Daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van de kracht van de natuur. Zo gebruiken wij natuurlijke bestrijders en maken gebruik van natuurlijke biostimulanten voor de plant.

Afvalscheiding

Afvalscheiding

Wij verwerken onze afvalstoffen zo goed mogelijk. Zo voeren wij ons afval niet zomaar af, maar kiezen ervoor ons afval gescheiden af te voeren en te laten verwerken door erkende bedrijven.

Natuurlijke bestrijders

Natuurlijke bestrijders

Wij maken gebruik van natuurlijke bestrijders en de natuur helpt ons graag een handje mee.